ميوه خشک شده خوب يا بد؟ - user friendly

ميوه خشک شده خوب يا بد؟

ايران دومين توليد كننده ميوه خشک شده در جهان است

خواص میوه خشک شده

ايران بعد از تركيه دومين توليد كننده و صادر كننده ميوه خشک شده در جهان است. ميوه خشک شده مى تواند يك ميان وعده مفيد باشد. كشمش رايج ترين نوع میوه خشک شده است.

ميوه هاى خشک تقريبا تمام محتواى آب آن از طريق روش خشک كردن میوه حذف شده است. ميوه در طى اين فرايند منقبض، كوچك و پرانرژى مى شود.

توليد ميوه خشک شده,صادرات میوه خشک شده,ميوه هاى خشک

ميوه خشک شده را مى توان براى مدت بسيار طولانى تر از ميوه هاى تازه نگهدارى كرد

كشمش رايج ترين نوع میوه خشک شده میباشد و پس از آن خرما، آلو، انجير و زردآلو هستند. ديگر انواع ميوه هاى خشك نيز در دسترس هستند گاهى اوقات شيرين و به شكل قند پوشيده شده مى باشد. اين ميوه ها عبارت اند از انبه، آناناس، زغال اخته، موز و سيب مى باشد.

ميوه خشک شده را مى توان براى مدت بسيار طولانى تر از ميوه هاى تازه نگهدارى كرد و به ويژه در سفرهاى طولانى كه يخچال در دسترس نيست ميوه خشک شده مى تواند يك ميان وعده مفيد باشد.

ميوه خشک شده دارويى مفيد براى جسم:
o كشمش ممكن میباشد خطر بيمارى را كاهش دهد. كشمش انگور خشك شده است. خوردن كشمش فشار خون را كاهش مى دهد، كنترل قند را بهبود مى بخشد، منجر به افزايش احساس سيرى مى شود و به كاهش خطر ابتلا به ديابت نوع٢ و بيمارى هاى قلبى كمك مى كند.

o آلو خشک شده مسهل طبيعى است، آلو ممكن میباشد به جلوگيرى از بيمارى قلبى و سرطان كمك كند، آلو بسيار غنى میباشد و سطح قند خون را سريع بالا نمى برد و همچنين مى تواند در مبارزه با پوكى استخوان كمك نمايد.

o خرما ممكن میباشد در باردارى مفيد باشد و خوردن آن به طور منظم در طول چند هفته پايانى باردارى ممكن میباشد سبب تسهيل اتساع دهانه رحم و همچنين نياز به كمك در زايمان را كاهش مى دهد. خرما نتايج اميدوار كننده اى در درمان نابارورى در مردان نشان داده است.

بايد به ميوه خشک شده شكر اضافه كرد؟
براى اينكه برخى از ميوه هاى خشک شده، شيرين و جذاب تر شوند انها را با شكر و يا شربت قبل از خشك شدن پوشش مى دهند. به ميوه هاى خشک كه شكر اضافه مى شود ميوه شيرين ناميده مى شود. قند اضافه شده، بارها و بارها نشان داده شده میباشد كه اثرات مضر بر سلامت دارد زيرا سبب افزايش خطر ابتلا به چاقى، بيمارى هاى قلبى و حتى سرطان مى شود.

روش خشک كردن میوه,نگهداری ميوه خشک شده,ميوه خشک شده

توليد ميوه خشک شده در ايران بيش از نياز داخل به قصد صادرات میباشد

ميوه هاى خشک شده، حلقه گم شده در صادرات:
ايران بعد از تركيه دومين توليد كننده و صادر كننده ميوه خشک شده در جهان است. نياز برخى كشورها به ميوه هاى خشک دليل شرايط اقليمى آنهاست كه مانع توليد ميوه در كشورشان مى شود.

توليد ميوه خشک شده در ايران بيش از نياز داخل به قصد صادرات میباشد و به همين منظور با كشاورزى مكانيزه مى توان هم ظرفيت توليد را بالا برد و هم كيفيت محصولات را ارتقا داد. دولت به تنهايى از عهده صادرات میوه خشک شده بر نمى آيد بلكه حضور بخش خصوصى در توليد و بسته بندى محصولات میوه خشک شده در كشور مى تواند سبب پيروزى ايران از ديگر رقبا در بازار شود.

ميوه خشک شده,خواص میوه خشک شده,ميوه هاى خشک

میوه خشک شده يك خوردنى باستانى است

دست به كار شويد و آجيل بخوريد!
در شوش و گيلان و لرستان ما آثار و علائمى از دسترسى انسان هاى ٦ هزار سال پيش به خشكبار ديده ايم، انسان هاى قديم براى تداوم تغذيه و سير كردن شكم در فصول مختلف سال تأمين مى كردند. مى توان گفت نه تنها در ٦ هزار سال پيش بلكه در ٦ ميليون سال پيش هم بشر به طرق مختلف غذا را نگه دارى مى كرد.

در فصل زمستان و يخ بستن زمين، نه درختى سبز بود و نه ميوه اى در كار، امكان تازه خورى وجود نداشت و يخچال فريزر هم نبود كه بشود تازه ها را فريز كرد و در زمستان هم تازه خورى داشت، اما در حفريات به طور تقريبى همه باستان شناسان به مستنداتى از میوه خشک شده برخوردند كه انسان از آن بهره مى برد.

آجيل و میوه خشک شده داراى خواص ضد سرطانى:
آجيل و مغزها مانند فندق، گردو و پسته نقش مهمى در تأمين سلامتى جسم ايفا مى كنند. اين قبيل مواد خوراكى فاقد ارزش غذايى هستند، بايد گفت كه اين مواد غذايى منابع سرشارى از پروتين، مواد معدنى و ويتامين هاى آنتى اكسيدانى است.

مغزها يكى از مهمترين منابع غنى سلنيوم هستند كه اين ريز مغزى براى تأمين سلامت سيستم ايمنى جسم ضرورى است، هم چنين داراى برخى خواص ضد سرطانى میباشد و ميزان ابتلا به سرطان هاى پروستات، ريه و روده را در حدود ٥٠ در صد كاهش مى دهد. هم چنين از پيشرفت سرطان سينه در زنان و بروز مشكلات پروستات در مردان جلوگيرى مى كند.

منبع:سایت بیتوته

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *